Veranderingen

14 maart, 2019

Toenemende zorgvraag
De vraag naar huisartsenzorg neemt toe. Onze praktijk is al bijna een jaar gesloten voor nieuwe inschrijvingen, maar desondanks zijn de spreekuren voller dan ooit. Om de zorg voor u te kunnen blijven garanderen hebben we het een en ander veranderd. Wij hopen op uw begrip.

Verandering 1: Inloopspreekuur: maximaal 15 consulten
Elke medewerker kan maximaal 15 patiƫnten zien. Daardoor kan het zijn dat de behandelaar van uw voorkeur vol is. Dan kunt u bij een van de anderen terecht. Zijn die ook vol? Dan zorgen we dat u gebeld wordt tijdens het telefonisch spreekuur. Ook kunt u gebruik maken van het e-consult.

Verandering 2: Kleine ingreepjes ook op afspraak
Komt u om de oren uit te spuiten? Een injectie? Het meten van een bloeddruk? Maak een afspraak bij de assistent.

Verandering 3: Voor 11.00 uur aanmelden telefonisch spreekuur
Wilt u een uitslag bespreken? Heeft u een vraag? Bel voor 11.00 uur met de praktijk en we bellen u dezelfde dag terug. We bellen 1 keer. Neemt u niet op? Dan komt u automatisch in het telefonisch spreekuur van de volgende werkdag.

Verandering 4: Beperkte opening tussen 12 en 13.00 uur
De balie is dagelijks gesloten tussen 12 en 13.00 uur. Ook kunt u in dit uur niet bellen met de assistent. Zo hebben de we tijd om alles aan te vullen, voor nascholingen en voor de lunch. Is er sprake van een spoedgeval? Dan kunt u bellen van 8 tot 17.00 uur.

Verandering 5: Online consulten 24 uur per dag!
Ondanks de druk op de spreekuren kunt u uw vraag 24 uur per dag aan ons stellen. Via de login kunt u gebruik maken van het e-consult. Ook kunt u 24 uur per dag uw medicatie bestellen. Door gebruik te maken van dit systeem ontlast u de praktijk, dus we vragen iedereen om zoveel als mogelijk van de login gebruik te maken. Zo blijven we beter bereikbaar voor voor andere vragen.