Griep en Corona

21 juli, 2020

In 2020 loopt alles anders. Ook dit najaar zal alles anders gaan dan we gewend zijn.

Corona en griep:
De symptomen van griep en Corona lijken erg op elkaar. Als u klachten krijgt, neem dan direct contact op met de GGD om getest te worden. Bel daarvoor 0800-1202. Houd uw BSN bij de hand. kijk ook op de website.

Kom niet naar de praktijk:
Het is belangrijk dat u met griep/corona-klachten niet naar de praktijk komt. Annuleer uw afspraak. U zou anderen kunnen besmetten. Andere patiƫnten die in de wachtkamer zitten of medewerkers van de praktijk. Het is belangrijk dat de praktijk een veilige omgeving is, zowel voor patiƫnten als personeel.

Griep/Corona-klachten:
Blijf thuis zolang u klachten heeft. Laat u testen via de GGD. Neem de tijd om goed uit te zieken. Neem alleen contact op met de praktijk of de huisartsenpost als u ernstig ziek bent, bijvoorbeeld als u ernstige benauwdheidsklachten krijgt.

Huisarts in de buurt:
Wordt u ernstig ziek? Dan kan het zijn dat de huisarts besluit u thuis te beoordelen. Dat kan alleen als u in de buurt van de praktijk woont. Kijk op het kaartje of u in de praktijk kunt blijven. Woont u hierbuiten? Schrijf u dan in bij een huisarts in de buurt. Voorkom complicaties: zorg dat u thuis beoordeeld kunt worden.