Spreekuren

Heeft u een afspraak? Dan zijn dit de regels:
Kom op tijd, maar niet te vroeg.
Kom – indien mogelijk – alleen.
Bent u te laat? Maak een nieuwe afspraak.
Om te voorkomen dat spreekuren uitlopen en patienten moeten wachten in de wachtkamer kunt u slechts 1 klacht bespreken.
Ontwikkelt u koorts? Hoestklachten? Benauwdheidsklachten? Annuleer uw afspraak en blijf thuis tot u 24 uur klachtenvrij bent.

Consulten bij de huisartsen
Wilt u een afspraak maken met de huisarts? Gebruik daarvoor het portaal.

Kleine ingreepjes ook op afspraak
Komt u om de oren uit te spuiten? Een injectie? Het meten van een bloeddruk? Maak een afspraak bij de assistent.

Let op: om de 1,5 meter te kunnen garanderen draaien wij op halve kracht. Daardoor kunnen we minder mensen zien dan normaal. Hierdoor kunnen wachttijden oplopen. We hopen op uw begrip.

Voor 11.00 uur aanmelden telefonisch spreekuur
Wilt u een uitslag bespreken? Heeft u een vraag? Bel voor 11.00 uur met de praktijk en we bellen u dezelfde dag terug. Let op: de arts belt 1 keer.

Beperkte opening tussen 12.00 en 13.00 uur
De balie is dagelijks gesloten tussen 12.00 en 13.00 uur. Ook kunt u in dit uur niet bellen met de assistent. Zo hebben de we tijd om alles aan te vullen, voor nascholingen en voor de lunch. Is er sprake van een spoedgeval? Dan kunt u doorlopend bellen van 8.00 tot 17.00 uur.

Online consulten 24 uur per dag!
Ondanks de druk op de spreekuren kunt u uw vraag 24 uur per dag aan ons stellen. Via de login kunt u gebruik maken van het e-consult. Gaat het om een plekje of onsteking? Stuur gelijk een foto mee! Ook kunt u 24 uur per dag uw medicatie bestellen. Door gebruik te maken van dit systeem ontlast u de praktijk, dus we vragen iedereen om zoveel als mogelijk van de login gebruik te maken. Zo blijven we bereikbaar voor zaken die middels direct contact gedaan moeten worden.

Avondspreekuur:
De praktijk is dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is het mogelijk om een afspraak om 17.00 uur of later te maken. Neem hiervoor contact op met de assistent.