Spreekuren

Inloopspreekuur elke werkdag van 8.30 tot 10.30
Elke medewerker kan maximaal 15 patiƫnten zien. Daardoor kan het zijn dat de behandelaar van uw voorkeur vol is. Dan kunt u bij een van de anderen terecht. Zijn die ook vol? Dan zorgen we dat u gebeld wordt tijdens het telefonisch spreekuur. Ook kunt u gebruik maken van het e-consult.

Kleine ingreepjes ook op afspraak
Komt u om de oren uit te spuiten? Een injectie? Het meten van een bloeddruk? Maak een afspraak bij de assistent.

Voor 11.00 uur aanmelden telefonisch spreekuur
Wilt u een uitslag bespreken? Heeft u een vraag? Bel voor 11.00 uur met de praktijk en we bellen u dezelfde dag terug. Let op: de arts belt 1 keer.

Beperkte opening tussen 12 en 13.00 uur
De balie is dagelijks gesloten tussen 12 en 13.00 uur. Ook kunt u in dit uur niet bellen met de assistent. Zo hebben de we tijd om alles aan te vullen, voor nascholingen en voor de lunch. Is er sprake van een spoedgeval? Dan kunt bellen van 8 tot 17.00 uur.

Online consulten 24 uur per dag!
Ondanks de druk op de spreekuren kunt u uw vraag 24 uur per dag aan ons stellen. Via de login kunt u gebruik maken van het e-consult. Ook kunt u 24 uur per dag uw medicatie bestellen. Door gebruik te maken van dit systeem ontlast u de praktijk, dus we vragen iedereen om zoveel als mogelijk van de login gebruik te maken. Zo blijven we bereikbaar voor zaken die middels direct contact gedaan moeten worden.

Avondspreekuur:
De praktijk is dagelijks geopend van 8 tot 17.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is het mogelijk om een afspraak om 17.00 uur of later te maken. Neem hiervoor contact op met de assistent.